Ansigtsbehandling hos La Parfumerie i Hørsholm

Alle fortjener lidt ekstra forkælelse. Kom indenfor hos La Parfumerie og brug en time eller to på en lækker ansigtsbehandling, der vil efterlade din hud blød og skøn og give dig fornyet energi.

En ansigtsbehandling renser huden og sikrer optimal tilføring af næring. Hos La Parfumerie analyserer vi din hud og sørger for, at du får den rigtige behandling med de bedste produkter til netop din hudtype. Vi dybderenser din hud og sørger for at den fremstår smuk, ung og sund.

Alle vores behandlinger udføres af professionelle kosmetologer, der har omfattende erfaring at give videre af. Hos os er du i trygge hænder, og vi skaber et refugium for dig, som gør godt for både din krop og sjæl.

La Parfumerie tilbyder mange forskellige ansigtsbehandlinger, som er passende for både mænd og kvinder i alle aldre. Efterfølgende vil vi også meget gerne rådgive dig om, hvilke produkter der vil være allerbedst for dig og din hud. Du kan læse mere om vores behandlinger herunder.

Luksus ansigtsbehandling

Hudanalyse, dobbelt afrensning med damp, peeling, udvidet dybderens, udvidet ansigt/ skulder/nakke massage, maske med varme kompres, samt øjen- og hals maske og afsluttende pleje.

Varighed: 75 min. • Pris: 595 kr.

Klassisk ansigtsbehandling

Hudanalyse, dobbelt afrensning med damp, peeling, let dybderens, ansigt og skulder/nakke massage, maske med varme kompres og afsluttende pleje.

Varighed: 60 min. • Pris: 495 kr.

Luksus ansigtsbehandling
inkl. velvære rygmassage

Afstressende rygmassage (15 min.), hudanalyse, dobbelt afrensning med damp, peeling, udvidet dybderens, udvidet ansigt og skulder/nakke massage, maske med varme kompres, samt øjen- og hals maske og afsluttende pleje.

Varighed: 90 min. • Pris: 695 kr

Rygbehandling
– Dybderensende

Dobbelt afrensning med damp, kropspeeling, dybderens, afsluttende maske med varme kompres.
Varighed: 45 min. • Pris: 425 kr.

Dybderens/teenagebehandling

Hudanalyse, dobbelt afrensning med damp, peeling, let dybderens, ansigtsmaske og afsluttende pleje.
Varighed: 45 min. • Pris: 395 kr

Dermaroller behandling

Forbedrer din hudtilstand
Behandlingen reducerer ar, åbne porer, pigmentpletter, grov hudstruktur, fine linjer og rynker, samt tør og træt hud ved at booste kollagen produktionen og dermed hudfornyelsen.

Varighed: 60 min.

Første behandling: • Pris: 1.145 kr.

Inkl. dermaroller til eget brug, og til efterfølgende behandlinger

Efterfølgende behandlinger: Varighed: 60 min. • Pris: 745 kr.

Micro needling

Ar og rynker reduceres med micro needling, som bygger på en ny forståelse for at få huden til at arbejde og modvirke sine problemer. Micro needling arbejder dybt i huden og behandler effektivt ar og dybe rynker. De mekaniske micronåle arbejdes igennem huden, hvor der laves millioner af små huller – små blødninger kan forekomme og huden vil blive varm og irriteret.

Resultatet vil blive en smukkere hud med et yngre og friskere udseende. Behandlingen starter med et lag bedøvelsescreme og afsluttes med en lækker hyaluron-intensiv maske. Huden fugtes og nedkøles.

Varighed: 90 min. • Pris: 995 kr.
4 behandlinger kr. 2.999,-

Access facelift

Naturlig ansigtsbehandling-/ansigtsløft. Reducerer rynker, reducerer aldringstegn, huden opstrammes, forynges og løftes.

Varighed: 75 min. • Pris: 795 kr.

Mini ansigtsbehandling 

Dobbelt afrens, exfoliering, mini ansigtsmassage og afslutning med cremer.

Plejeprodukter til behandling vælges individuelt efter hudtype, tilstand og behov.

Varighed: 30 min. •  Pris: 349,-

Du kan bestille en tid til en ansigtsbehandling via vores online booking her på siden. Er du i tvivl om, hvilken behandling du skal have, eller har du andre spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os.