Ansigtsbehandling til mænd

Mine Herrer, I er kommet til det rette sted. Kvinderne bør ikke have fortrinsret på velplejet hud og hår. Hudpleje og hårfjerning er nemlig også for mænd. Du er mere end velkommen hos La Parfumerie, hvor vi tilbyder et væld af ansigtsbehandlinger til mænd, der tilpasses lige netop din hudtype.

Vi foretager en hudanalyse, renser din hud, giver massage og sørger for, at din hud kommer til at fremstå ung, velplejet og flot. Det er La Parfumeries kosmetologers fornemmeste opgave at få dig til at fremstå fra din allerbedste side.

Udover vores ansigtsbehandlinger tilbyder vi også hårfjerning. Du kommer til at stå knivskarpt, og resultatet af vores behandlinger varer længe. Ydermere vil vi også meget gerne give dig gode råd omkring, hvilke produkter som er bedst for dig. Efter vores behandlinger kan du nemlig med fordel vedligeholde og pleje din hud, således at du i længere tid vil fremstå som den bedste, maskuline udgave af dig selv.

Vi har stor ekspertise indenfor vores fag, og hvis du har spørgsmål eller bekymringer, så skal du ikke holde dig tilbage med at spørge os til råds.

Ansigtsbehandling

Afrens, retning af bryn, øre- og næsehår, hudanalyse, opvarmning af huden, fjernelse af døde hudceller, hudorme og lign., serum, ansigts-, let skulder- og nakkemassage, maske, creme og vejledning i hjemmepleje.

Varighed: 60 min. • Pris: 690 kr.

Quick ansigtsbehandling

Afrens, fjernelse af døde hudceller, massage, creme.

Varighed: 30 min. • Pris: 390 kr.

Ansigtsbehandling
inkl. minihåndmassage

Afrens, retning af bryn, øre- og næsehår, hudanalyse, opvarmning af huden, fjernelse af døde hudceller, hudorme og lign., serum, ansigts-, let skulder- og nakkemassage, maske, creme og vejledning i hjemmepleje. Inkl. en minihåndmassage.

I tilfælde af akne eller mange urenheder, undlades ansigtsmassage, og erstattes med dybderense maske.

Varighed: 90 min. • Pris: 899 kr.

Luksus ansigtsbehandling

Hudanalyse, dobbelt afrensning med damp, peeling, udvidet dybderens, udvidet ansigt/ skulder/nakke massage, maske med varme kompres, samt øjen- og hals maske og afsluttende pleje.

Varighed: 75 min. • Pris: 625 kr.

Klassisk ansigtsbehandling

Hudanalyse, dobbelt afrensning med damp, peeling, let dybderens, ansigt og skulder/nakke massage, maske med varme kompres og afsluttende pleje.

Varighed: 60 min. • Pris: 525 kr.

Dybderens/teenagebehandling

Hudanalyse, dobbelt afrensning med damp, peeling, let dybderens, ansigtsmaske og afsluttende pleje.
Varighed: 45 min. • Pris: 415 kr

Mini ansigtsbehandling 

Dobbelt afrens, exfoliering, mini ansigtsmassage og afslutning med cremer.

Plejeprodukter til behandling vælges individuelt efter hudtype, tilstand og behov.

Varighed: 30 min. •  Pris: 349,-

 

Dermaroller behandling

Forbedrer din hudtilstand
Behandlingen reducerer ar, åbne porer, pigmentpletter, grov hudstruktur, fine linjer og rynker, samt tør og træt hud ved at booste kollagen produktionen og dermed hudfornyelsen.

Varighed: 60 min. • Pris: 895 kr.
(Første behandling pris: 1.145 kr.)
Inkl. dermaroller til eget brug.

Hårfjerning

Voks 1/1 ben • Pris. 450 kr.
Voks 1/2 ben • Pris. 315 kr.
Voks ryg • Pris. 350 kr.
Voks mave • Pris. 350 kr.
Voks armhuler • Pris. 190 kr.
Voks arme • Pris. 255 kr.

Du kan bestille en tid til en ansigtsbehandling for mænd via vores online booking her på siden. Er du i tvivl om, hvilken behandling du skal have, eller har du andre spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os.

Vil du gerne give en eksklusiv oplevelse til en mand i dit liv, så er en ansigtsbehandling til mænd hos La Parfumerie den perfekte gave.