Hårfjerning hos La Parfumerie i Hørsholm

Findes der noget lækrere end silkebløde ben? Det skulle da lige være silkebløde ben, der bliver ved med at være bløde i lang tid. Kom indenfor og få en effektiv og professionel hårfjerningsbehandling.

Hos La Parfumerie tilbyder vi effektiv hårfjerning med voks og ved sugaring. Vores hårfjerningsbehandlinger omfatter hele kroppen og udføres altid med professionalisme og ynde.

Ved en voksbehandling påføres den varme voks, og hårene fjernes med rod. Dette sikrer dig et glat og jævnt resultat, som varer længe. Mange frygter, at hårfjerning med voksbehandling er meget smertefuldt. Naturligvis er det ikke behageligt at få hevet hår ud, men vi sørger for, at du får den mest nænsomme og holdbare behandling, som muligt.

Ønsker du en mere skånsom hårfjerning, anbefaler vi sugaring. Denne behandling er helt naturlig, da produktet, der påføres, er skabt af vand, sukker og citron. Denne behandling er mere nænsom og efterladen huden blød og glat.

Hårfjerning

Voks 1/1 ben Pris. 399 kr.
Voks 1/2 ben Pris. 295 kr.
Voks bikinilinie Pris. 195 kr.
Voks tanga Pris. 225 kr.
Voks brazil Pris. 375 kr.
Voks ryg Pris. 350 kr.
Voks mave Pris. 350 kr.
Voks armhuler Pris. 190 kr.
Voks arme Pris. 255 kr.
Voks overlæbe eller hage Pris. 125 kr.
Voks overlæbe og hage Pris. 190 kr.
Voks ansigt inkl. bryn Pris. 295 kr.

Sugaring

Skånsom hårfjerning. 100% naturlig – vand, sukker, citron. Efterlader huden blød og glat.

Bikini Pris. 325 kr.
Armhule Pris. 275 kr.
1/2 ben Pris. 495 kr.
Bikinilinie Pris. 275 kr.
Ryg Pris. 600 kr.
Ansigt Pris. 425 kr.
Overlæbe eller hage Pris. 195 kr

Du kan bestille en tid til hårfjerning via vores online booking her på siden. Er du i tvivl om, hvilken behandling du skal have, eller har du andre spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os.