La Parfumerie ligger på Hovedgaden 28 i Hørsholm og vi fører et stort udvalg af parfumer, hudpleje, makeup og smykker. Du er altid velkommen til at komme forbi for at se vores udvalg, prøve nye dufte og få rådgivning ved køb af vores produkter. Udover det tilbyder vi et stort udvalg af skønheds- og velværebehandlinger. Er du forhindret i at komme forbi så besøg vores webshop hvor du kan finde samme produkter. Vi glæder os til at se dig eller hjælpe dig via webshoppen.

Velkommen indenfor…

…i et af La Parfumeries behandlerrum. Her bliver du forkælet med skønheds- og velværebehandlinger som omfatter ansigts- og rygbehandling, hårfjerning med voks og sugaring, kropsmassage, behandling kun til mænd, manicure og pedicure, og vipper og bryn.

 

Hos La Parfumerie er vores fornemmeste opgave at give alle kunder den bedste rådgivning og service, og det er uanset om du kommer  i forretningen eller bestiller produkter på vores webshop www.laparfumerie.dk  Vi kan altid kontaktes på telefon 6010 0505 for hjælp og vejledning, og vi ved hvad vi taler om. Er du i tvivl om et produkts virkning på din hud så får du altid en prøve med hjem som du kan se virkningen af inden du køber produktet.

Præsentation af personalet hos La Parfumerie:

Jerry Jensen
Jerry Jensen

Jerry er butikschef og uddannet makeup artist og skønhedsekspert, og været i faget i mere end 18 år. Nogle af Jer har tidligere set Jerry hos La Parfumerie som konsulent for bl.a. Rodial hvor Jerry har fortalt om produkterne samt lagt “det halve ansigt” på kunden således at forskellen tydeligt kan ses. Jerry lægger fortsat det halve ansigt på kunderne så du kan se forskellen med det samme.

Jerry har hjulpet mange kunder som har prøvet flere forskelligt hudpleje for at få en harmonisk hud. Desværre har det ofte været uden resultat. Har du en hud som giver dig udfordringer så vil Jerry altid kunne komme med forslag som kan hjælpe på din hud. Du vil altid få prøver med hjem så du kan prøve Jerrys forslag i ro og mag, og inden du skal bestemme dig for hvad du vil købe.

Ulla

 

Ulla er uddannet frisør og har arbejdet som selvstændig i 15 år med egen frisørsalon og mobil frisør. Efter 20 år i frisørfaget valgte Ulla at gå nye veje og i september 2017 begyndte Ulla hos La Parfumerie i en 3 måneders praktik. Ulla har endvidere været på kursus hos firmaet Alessandro i vippeextension, gelénegle og shellac.

 

Janne Burchardt

Janne er NLP terapeut, The Work Facilitator, Bars behandler, Reiki Healer, Sygeplejerske

Jeg har 21 års erfaring som psykoterapeut og behandler, og arbejder helhedsorienteret i min praksis med både samtaler, Reiki Healing og Bars behandling.

Jeg har evnen til at mærke dine styrker og potentialer, og hvor du har blokeringer og er angst for at bruge dem. Når jeg har afdækket hvilke områder du vil forandre, arbejder jeg
med dig energetisk. Jeg bruger både samtale, spørgsmål, healing, clearinger og Bars behand-ling, alt efter hvad jeg mærker, der er bedst for dig. Jeg aktiverer din selvhealingsproces, så du hurtigt og nemt kommer videre. Jeg arbejder med så blide og kærlige energier, at de fleste oplever, at de selv har skabt forandringen efter kun få sessioner.

I samarbejde med La Parfumerie tilbyder jeg følgende behandlinger:

 Access Bars behandling
 Access Facelift behandling
 Reiki Healing
 Samtaler

De første 3 behandlingsformer foregår liggende på en briks med tøjet på og tæppe over dig.

Du slapper af eller sover og er bagefter ladet op med energi, styrke, bedre immunforsvar, dine celler bliver fornyet indefra og du sover bedre om natten

 

Pernille

 

Pernille er uddannet kosmetolog og har været hos La Parfumerie siden 2015. Du møder Pernille såvel i en af vores behandlerrum som i forretningen hvor Pernille også står for salg og rådgivning i forbindelse med køb af vores produkter.

 

Joan

Joan er behandler og negletekniker, og rådgiver vores kunder i forbindelse med salg og brug af produkter.