Skøn massage hos La Parfumerie i Hørsholm

Helkrops-, dybdegående muskelmassage:

1 times dybdegående muskelmassage på hele kroppen, inklusiv hænder og fødder. Med fokus på at optimere blodgennemstrømningen i hele kroppen. Optimal blodgennemstrømning vil virke både helende og forebyggende. Varighed 60 minutter. Pris 600 kr.

 

Delmassage efter kundens valg (sportsmassage):

Dybdegående muskelmassage efter behov, ved evt. sportsskade eller infiltrationer/knuder. Optimal blodgennemstrømning er altafgørende, da det er via blodbanerne vi udskiller affaldsstoffer og får tilført nye sunde byggestene. Varighed 30 minutter. Pris 350 kr.

 

Helkrops-, dybdegående muskelmassage:

Dybdegående, helkropsmassage med fokus på at optimere hele kroppens blodgennemstrømning – helt ud i fingerspidserne og helt ud i tæerne, hvilket giver en hurtigere helingsproces og forebygger samtidig skader. Varighed 90 minutter. Pris 850 kr.

 

Nakke/skulder massage:

Dybdegående gennemarbejdning af muskelgrupperne omkring nakke og skuldre. Varighed 30 minutter. Pris 350 kr.

 

Ansigts og hovedscalp massage:

Grundig massage af scalp for at optimere blodgennemstrømningen og ansigtsmassage som virker rynkeforebyggende og forfriskende. Varighed 30 minutter. Pris 350 kr.

 

Fødder/tæer og underben, gennemarbejdning af selv de mindste muskler:

Grundig gennemarbejdning af selv de mindste muskler, som bærer os og hjælper os med at holde balancen, samtidig med energi og sunde fødder. Varighed 30 minutter. Pris 350 kr.

 

Vores massør:

Tommy Schou Christensen er uddannet lægeeksamineret fysiurgisk massageterapeut i 2005 i København. Tidligere uddannelser på området: idræts- og svømmelærer, aerobic- og fitnessinstruktør.

Som person er jeg imødekommende og smilende med et roligt livsglad væsen, og du vil straks mærke at du er i trygge hænder.

Jeg arbejder med dybdegående muskelmassage, fra musklens udspring til dens vedhæftning for at optimere hele bevægeapparatet, således at jeg kommer omkring både, hovedbund, ansigt, fødder og hænder – hele kroppen.

Jeg optimerer blodgennemstrømningen i hele kroppen, da jeg anser blodbanerne som kroppens motorveje, via hvilke raske sunde byggestene transporteres frem i hele kroppen og via hvilke affaldsstoffer transporteres bort og udskilles fra kroppen.

Massagen kan altså både forebygge skader og hjælpe helingsprocesser til at foregå langt hurtigere.

Og vil reducere muskel- og ledsmerter, samt forbedre din fleksibilitet.

Min massage vil mindske stress symptomer, forøge dit velvære både fysisk og psykisk, hvilket giver livskvalitet.

Jeg foretrækker at anvende massagelotion, som trænger ind i huden og plejer huden og jeg spiller gerne afslappende baggrundsmusik under massagen.

Andre uddannelser: Coach indenfor Management, Personlighedstester, Rådgiver, Engelsklærer. Jeg nævner disse uddannelser så du ved at jeg er uddannet både i det fysiske menneske, men også i det psykiske menneske.

Og det bringer mig frem til et af mine nøgleord: BALANCE !

Jeg giver gerne vejledning/rådgivning omkring kroppens udfordringer i arbejdslivet (arbejdsstillinger, etc.), fritidslivet (sport, etc.) og når kroppen hviler (sover).

 

Tommy Schou Christensen