Skøn massage hos La Parfumerie i Hørsholm

Dybdegående massage:

I denne behandling fokusere jeg på at afspænde evt. blokeringer og myoser som kan være forsaget af sports skade, uheld eller gammelt traume. Med dybe lange tryk/berøringer blødgøre jeg dit bindevæv og regenerere fleksibilitet og smidighed til din krop. Denne behandling kan foretages med Olie eller med let siddende tøj.

Blødgørende massage:

Har du brug for selvforkælelse, nærvær og stilhed, er denne behandling for dig. Min intention er at genskabe tryghed og blødhed i alle dine celler. Med varme langsomme bevægelser og guidet åndedræt, vil vi i fælleskab balancere dit nervesystem som hermed automatisk skaber en følelse af frihed og lethed til din krop og dit sind. Jeg vil anbefale at vælge denne behandling med Olie men kan også foretages med let siddende tøj på.

Gravid:

TILLYKKE kommende Mor.. -det er det største der sket for mig, måske hvorfor det er noget helt særligt når 2 sjæle lander på briksen! Alt efter jeres behov er min intention at blødgøre og skabe flow til nedre lænd og mave. Åbne bryst og skuldre og arbejde med dine fødder og ben for at styrke cirkulationen gennem hele din krop.

Alle behandlinger starter med en kort samtale for at finde frem til din krops behov, idag! Behandlingerne kan foretages med Olie eller i løst siddende tøj, efter eget valg.

Priser:

30 min. 350,-
60 min. 700,- normalpris 900,-
90 min. 900,- normalpris 1.100,-

 

Vores massør:

Catrine Rose Lange, er vores nye massør og lidt af en sammensætning. Hendes passion for kroppens virke, styrke og smidighed, giver sig til kende i hendes massage.
Catrine har gennem de sidste 15 år samlet utallige uddannelser, videre udd. og kurser, som idag er resultatet af hendes magiske hænder og enestående behandlinger. Bag sig bla. Fysiurgisk massage, Kranio sakral terapi, Åndedræts terapi og Yoga lære. Udover arbejdet som massør er Catrine Doula og Mor til Robin 2år.

 

Catrine Rose Lange