Manicure og Pedicure hos La Parfumerie i Hørsholm

Forkæl dig selv med en neglebehandling, der er behagelig og afslappende. La Parfumerie tilbyder manicure, og pedicure og Shellac til både hænder og fødder. Vi gør en dyd ud af at sørge for din velvære. Resultatet er synligt, mærkbart og holder over længere tid.

Manicure

Manicure er en skønhedspleje og behandling af dine hænder og negle. Vi sørger for, at du får lækre, forstærkede og pæne negle. En manicure indebærer filing og polering af neglene, så de får en smuk form. Hænderne masseres og huden blødgøres, og du kan få lagt en klar lak på neglene, hvis du ønsker det. Vi har to forskellige manicure behandlinger, som kan vælges alt efter dine ønsker og behov.

Pedicure

Pedicure er en skønhedsbehandling for dine fødder og negle. Du får et fodbad, peeling og fodmassage, der er både behagelig og forebyggende. Dernæst files og poleres neglene, inden der påføres en klar lak, såfremt dette ønskes.

Shellac

Shellac er en professionel neglelak, der giver flotte, glansfulde og glatte negle, der holder i lang tid. Det er samtidig en skånsom neglelak, der ikke skader dine naturlige negle. Shellac giver dig altså flotte negle i længere tid og beskytter samtidig dine negle.

Alle vores neglebehandlinger foretages af professionelle negleteknikkere, der stræber efter at give dig den absolut bedste oplevelse.

Manicure

Klip, fil, polering af negle, peeling, massage, neglebånd samt klar lak, hvis ønskes.

Varighed: 60 min. • Pris: 395 kr.

Minimanicure (peeling, tilretning af negle, håndcreme og negleolie).

Varighed: 30 min. • Pris: 225 kr.
Farvet lak tillæg 125 kr. / Fransk lak tillæg 175 kr.

Pedicure

Fodbad, klip, fil, polering af negle, peeling, fodmassage, neglebånd samt klar lak, hvis ønskes.

Varighed: 60 min. • Pris: 395 kr.

Farvet lak tillæg 155 kr. / Fransk lak tillæg 195 kr.

Shellac – hænder eller fødder

Shellac med fransk Pris. 345 kr.
Shellac inkl. mini-manicure Pris. 295 kr.
Minimanicure inkl. forstærkning Pris. 375 kr.
Shellac inkl. aftagning Pris. 395 kr.
Shellac aftagning Pris. 130 kr.

 

Du kan bestille en tid til en neglebehandling via vores online booking her på siden. Er du i tvivl om, hvilken behandling du skal have, eller har du andre spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os.