Om os – La Parfumerie i Hørsholm.

Unikt og eksklusivt parfumerie

La Parfumerie er et af de få tilbageværende gammeldags parfumerier. Hos os er kun det bedste godt nok. Vi lægger vægt på den gode ”gammeldags” praksis, hvor atmosfæren er eksklusiv, produkterne er i højeste klasse og rådgivningen er målrettet hver enkelt kunde. Vi giver os altid god tid, og sørger for, at du går herfra med præcis det, som du skulle bruge.

Du finder os centralt på Hovedgaden 28 i Hørsholm, og du er altid velkommen til at komme indenfor til en snak om produkter og behandlinger – ligegyldig hvem du er. Er du i tvivl om, hvilket produkt, der passer bedst til dig? Så kan du få vareprøver med hjem og teste, om det er et produkt, som du vil benytte fast.

Vi står altid til rådighed, men respekterer samtidig dit privatliv. Vi gør nemlig en dyd ud af at skabe et frirum for dig, hvor du kan få fred, ro og velvære.

Det er meget vigtigt for os, at alle vores kunder føler sig godt tilpas og får det optimale ud af hver eneste behandling. Derfor koncentrerer vi os om hver enkelt kunde – fra du træder ind af døren, til vi siger på gensyn. Et besøg hos La Parfumerie er et refugium for krop og sjæl, som både er fysisk og psykisk afslappende.

Vores produkter og behandlinger – kun de nyeste og bedste

Nederst her på siden kan du se alle de produkter, som vi fører. Vi lever i en tid, hvor alt forandres løbende og tingene går stærkt, men vi lader os ikke narre. Vi holder os altid opdaterede på nye produkter, og vi ved, hvad der sker inden for verdenen af parfumer, hudpleje og makeup. Samtidig sørger vi for, at vi kun fører de allerbedste mærker i vores forretning.

Vi tager jævnligt på Beauty messe og samlinger, hvor vi tager del i udviklingen af skønhedsverdenen og tager de bedste inputs med hjem til vores forretning. Ofte får vi også besøg i forretningen, hvor repræsentanter fra forskellige mærker og produktserier kommer og laver specielle behandlinger og præsenterer deres produkter.

Vi tilbyder et væld af behandlingstyper lige fra ansigtsbehandlinger og neglebehandlinger til hårfjerning – alt sammen både for mænd og kvinder. Vi hjælper altid med at finde den rette behandling til dig, og vi har forsøgt at skabe et enkelt overblik her på siden. Er du i tvivl om noget, skal du ikke tøve med at ringe os op på 60 10 05 05 eller kontakte os her.

Modent og erfarent personale

Hos os modtager du altid personlig betjening og rådgivning. Vores ansatte er højt uddannede indenfor deres felt og har både erhvervserfaring og livserfaring, der vil komme dig til gode. Vi er i stand til at sætte os i dit sted og forstår de spørgsmål, tanker og bekymringer, som du må have omkring din hud og din krop.

Jerry

Jerry er butikschef og uddannet makeup artist og skønhedsekspert. Samlet har han været i faget i mere end 18 år. Nogle af jer har tidligere set Jerry hos La Parfumerie som konsulent for blandt andet Rodial. Her har Jerry fortalt om produkterne samt lagt “det halve ansigt” på kunden, således at forskellen tydeligt kan ses. Jerry lægger fortsat det halve ansigt på kunderne, så du kan se forskellen ved produkterne med det samme.

Jerry har hjulpet mange kunder, som uden held har prøvet flere forskelligt hudplejebehandlinger for at få en harmonisk hud. Desværre har det ofte været uden resultat. Har du en hud, som giver dig udfordringer, vil Jerry altid kunne komme med forslag, som kan hjælpe dig og din hud. Du vil altid få prøver med hjem, så du kan prøve Jerrys forslag i ro og mag. På denne måde har du god tid, inden du skal bestemme dig for, hvad du vil købe.

Catrine Rose Lange

Catrine

Catrine er massør og udfører dybdegående massag, blødgørende massage, og massage til gravide

Vores betingelser og andet praktisk

  • Afbud skal ske ved telefonisk henvendelse, eller ved at du selv går ind og annullerer din booking online i vores system. E-mail accepteres desværre ikke som afbud.
  • Afbud skal ske seneste dagen før din aftalte behandling, ellers må 50 % af behandlingsprisen betales.
  • Ved udeblivelse betales det fulde beløb for behandlingen.
  • Åbningstider og kontaktoplysninger finder du her på siden.
  • Har du kun tid til behandling om aften? Åbningstider kan udvides efter aftale.